Sannolika startelvan mot Parma – Saelemaekers tillbaka på högeryttern

Imorgon klockan 18.00 ska Milan gästa nästjumbon Parma i Serie A:s 30:e omgång. En mycket viktig match för Milan, som vill befästa sin position i tabellens topp fyra.

Flera spelare är tillbaka från skador till morgondagens match. Som tidigare rapporterat tränade Brahim Diaz, Rafael Leao och Mario Mandzukic med truppen under veckan, och finns med i matchtruppen till imorgon. Alessio Romagnoli tränade med laget under fredagen, men är inte matchklar och är därför inte inkluderad i truppen.

Det återstår att se hur många minuter Diaz, Leao och Mandzukic kommer klara av, men enligt Sky Sport Italia kommer de i alla fall inte starta. Tidningen skriver att det istället kommer bli Alexis Saelemaekers och Ante Rebic på yttrarna. Det innebär alltså att Stefano Pioli väljer att ta upp Saelemaekers ett snäpp upp i banan, efter att ha testat belgaren på högerbackspositionen i förra matchen mot Sampdoria. Samu Castillejo kommer därför få börja på bänken. På högerbacken kommer Diogo Dalot starta, då Davide Calabria fortsatt är skadad. MilanNews skriver dock att Pierre Kalulu ser ut att starta istället för Dalot, så det återstår att se vem det blir. Men det ska i alla fall stå mellan Kalulu och Dalot på högerbacken.

Bortsett från de tre förändringarna, kommer det vara samma lag som startade mot Sampdoria.

Så här kommer Milan ställa upp imorgon kväll mot Parma enligt Sky Sport Italia:

G. Donnarumma – Dalot, Kjaer, Tomori, Hernandez – Bennacer, Kessie – Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic – Ibrahimovic

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen