Donnarumma: “Vill ha lite tid”

Den 30:e juni löper Donnarummas kontrakt ut med klubben. Milan har vid ett flertalet tillfällen lagt upp olika kontraktsförslag men samtliga har viftats bort av agenten Mino Raiola.

Nu återstår det bara 88 dagar innan Gianluigi Donnarumma står kontraktslös. Dagarna som återstår är mycket kritiska och än är det inte klart om han kommer att förlänga eller om han går vidare gratis till en annan klubb.

Enligt uppgifter från Calicomercato.com väntar nu Milan på att Donnarumma ska återkoppla om hur han vill göra. Både Maldini och Massara väntar ivrigt på ett svar.

Tidigare har Donnarumma utryckt sig med att han vill stanna kvar och att han även bett sin agent lösa det finstilta för att stanna kvar i klubben. Donnarumma har alltså inget sagt nej till senaste kontraktsförslaget men han har heller inte svarat om hur de ska göra.

Milan har sedan tidigare även sagt och visat att man är villiga att satsa och uppoffra både tid och pengar för att behålla Donnarumma. Senaste förslag kostar €7,5 – 8m netto och inkludera bonusar. Alltså €2m mer än vad han tjänar idag. Raiola vill ha €10m och en kontrakt som sträcker sig över 2 år istället för 5.

Nu kommer alltså uppgifter om att Donnarumma vill ha lite mer tid för att prata med sin agent för att lösa situationen kring kontraktsförslaget. Både Maldini och Massara vet hur viktigt spelaren är för klubben men de tänker inte låta Raiola utnyttja situationen.

Sagan tar alltså inte slut här, 88 dagar återstår och vi kan förvänta oss mer rykten och skriverier kring ämnet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen