Uppgifter: Milan vill förlänga med Kessie

Franck Kessie har varit en av Milans allra bästa och mest jämna spelare under den nuvarande säsongen. Ivorianen gör knappt aldrig en dålig match, som han återigen bevisade i gårdagens match mot Udinese. Nu rapporterar Calciomercato att Milan vill förlänga med 24-åringen.

Milan gjorde ännu en medioker insats i gårdagens match mot Udinese, och det såg länge ut som att man skulle gå hem med noll poäng. Men då fanns just Franck Kessie där och räddade Milan med ett straffmål i den 97:e minuten, som gav Milan en viktig poäng. Totalt har han gjort nio mål och tre assist i Serie A. Det är väldigt imponerande siffror för en mittfältare, även om åtta av målen är från straffpunkten.

Enligt Calciomercato är Milan väldigt angelägna om att förlänga Kessies kontrakt. Det nuvarande kontraktet går ut den 30 juni 2022, och man ska vilja förlänga det till den 30 juni 2025. Milan ska även vilja ge den 24-årige mittfältaren en välförtjänt löneförhöjning, från 2.2 miljoner euro/år till 3 miljoner euro/år plus bonusar.

Tidningen skriver även att spelaren själv inte har någon annan tanke än att stanna i Milan, utan hans vilja är att stanna i klubben under en lång tid framöver. Paolo Maldini och Frederic Massara ska vara övertygade om att man kommer lyckas förlänga kontraktet med en av de viktigaste spelarna i laget.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen