Rebić tillbaka från avstängning – överklagan gick igenom

Ante Rebic drog på sig ett onödigt rött kort i matchen mot Napoli för drygt två veckor sedan, efter att ha sagt några väl valda ord till domaren. Avstängningen blev två matcher, men nu meddelar den mycket pålitlige Antonio Vitiello att Milans överklagan har gått igenom.

Efter det röda kortet blev det en utredning, som slutade med att Ante Rebic blev tilldelad en avstängning på två matcher, istället för en match som är det vanliga. Det innebar att Rebic skulle missa matcherna mot Fiorentina och Sampdoria. Milan meddelade samtidigt att man skulle överklaga beslutet, för att förhoppningsvis få ner avstängningen till en match.

Mot Fiorentina fick man vara utan 27-åringen, men man lyckades ändå vinna matchen med 3-2, efter en hel del dramatik. Däremot verkar nu Rebic vara tillbaka mot Sampdoria, då Milans överklagan har gått igenom enligt MilanNews Antonio Vitiello.

Ett välkommet tillskott till matchtruppen mot Sampdoria för Stefano Pioli, som såklart vill ha så många spelare som möjligt tillgängliga när man nu går in i slutskedet av säsongen. Matchen spelas på lördag den 3 april klockan 12.30.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen