Milan ryktas värva i sommar

Gazzetta Dello Sport har gått ut med ett par spelare som Milan och Maldini ryktas kika lite extra på.

Den eviga målvaktssagan verkar inte ta slut och enligt tidningen tittar Milan på den 19-årige Maarten Vandevoordt som för närvarande huserar i KRC Genk. På sju matcher har den belgiske målvakten släppt in elva mål och hållit en nolla.

Milan fortsätter sin satsning mot Champions League och vill fylla laget med framtida stjärnor. Nu verkar det som att man gräver så långt ner som i Bundesliga 2. Fortuna Dusseldorfs 18-årige mittback Jamil Siebert säg kunna ansluta. Han sitter på ett kontrakt till juni 2024 men en klubb med Milans status sägs kunna locka försvararen.

Det fortsätter att vilja värvas ungt men den här gången verkar vi gå en dragkamp mot Barcelona. Dortmunds kapten i U-17 laget Vasco Walz ska kunna vara ett framtidsnamn på mittfältet. Den nu 16-årige tyskens kontrakt går ut i sommar och just nu försöker man knyta till sig hans signatur.

Gazzettan menar att Dusan Vlahovic är toppkandidaten men om man inte skulle få honom så är Darwin Nunez ett alternativ i anfallet. Uruguayanen har gjort fyra mål och sju assist för Benfica i år och förra säsongen spelade han i Segunda B med Almeria. Där gjorde 21-åringen 16 mål på 30 matcher.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen