Landslagskollen

De flesta har nu spelat en omgång under landslagsuppehållet. Vi kollar hur det gick.

Donnarumma, Italien – Spelade hela matchen och höll nollan då Italien vann med 2-0 mot Nordirland.

Tonali, U-21 Italien – Utvisad i den 84 minuten när Italien spelade 1-1 mot Tjeckien med endast nio man på planen i slutet

Gabbia, U-21 Italien – Spelade 90 minuter under ovanstående match.

Calhanoglu, Turkiet – Ett mål och en assist när Turkiet chockade och vann över Holland med hela 4-2. Matchens gigant.

Jens Petter Hauge, Norge – Fick andra halvlek på sig men gjorde inga poäng när Norge vann med 0-3 borta mot Gibraltar.

Simon Kjaer, Danmark – Spelade 90 minuter och höll nollan när Danmark besegrade Israel på bortaplan med 0-2.

Rade Krunic, Bosnien – Spelade 90 minuter när Bosnien kryssade (2-2) mot Finland.

Alexis Saelemakers, Belgien – Fick inte spela när Belgiens stjärnspäckade lag planenligt vann med 3-1 mot Wales.

Zlatan Ibrahimovic, Sverige – Comeback efter nästan fem år och var nyttig i sitt targetspel. En fin assist till matchens enda mål blev det innan han klev ut i den 84 minuten för Robin Quaison.

Brahim Diaz, U-21 Spanien – Spelade 84 när Spanien besegrade Slovenien med 0-3. En assist till det första målet.

Diogo Dalot, U-21 Portugal – Spelade hela matchen när Portugal vann med 1-0 mot Kroatien.

Pierre Kalulu, U-21 Frankrike – Fick nöta bänk hela matchen när Frankrike lite överraskande fick stryk hemma mot Danmark med 0-1.

Ismael Bennacer, Algeriet – Satt på bänken hela matchen när hans Algeriet kryssade mot Zimbabwe (3-3). Förmodligen en planenlig bänkning.

Franck Kessie, Elfenbenskusten – Spelar imorgon 17:00 mot Niger.