Ibrahimović och Bennacer tillbaka i träning inför United-matchen

Förra torsdagen spelade Milan det första mötet i åttondelsfinalen i Europa League mot Manchester United på Old Trafford. Matchen slutade 1-1 och Milan har nu goda chanser till att avancera till kvartsfinal. Nu kommer det dessutom positiva nyheter inför det mötet. Både Ismael Bennacer och Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i träning med laget och kommer vara tillgängliga på torsdag, rapporterar MilanNews.

Igår kväll förlorade Milan mot Napoli med 1-0 på San Siro, som var Milans femte förlust i Serie A för säsongen. I den matchen saknades hela fem spelare på grund av skador, Davide Calabria, Alessio Romagnoli, Ismael Bennacer, Zlatan Ibrahimovic och Mario Mandzukic. Men man hade också fått tillbaka Theo Hernandez, Hakan Calhanoglu och Ante Rebic. Samtliga av de tre hade dock inte sin bästa match mot Napoli, där bland annat Rebic drog på sig ett onödigt rött kort i slutet av matchen.

Nu kommer det i alla fall positiva nyheter inför returmötet i Europa League mot Manchester United på San Siro. Både Ismael Bennacer och Zlatan Ibrahimovic var under måndagen tillbaka i träning med resten av laget. Enligt MilanNews ska Bennacer ha varit med under hela träningen, medan Ibrahimovic ska ha tränat med laget under första delen, för att sedan fortsätta individuellt.

Både Bennacer och Ibrahimovic borde alltså vara tillbaka till torsdagens möte mot Manchester United. Däremot förväntas båda börja på bänken, för att sedan hoppa in om det skulle behövas. Men det är ett väldigt positivt besked för Milan, när endast elva ligamatcher återstår, samt eventuell kvartsfinal, semifinal och final i Europa League.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen