Gran Galà del Calcio: Två Milan-spelare uttagna i årets lag för säsongen 19/20

Vad är Gran Galà del Calcio undrar ni? Jo, det är ett evenemang som varje år anordnas av det italienska fotbollsspelarförbundet för att belöna spelare, chefer och domare som har ansetts presterat bäst föregående Serie A-säsong. Vinnarna av priserna väljs alltså av ligans fotbollsspelare.

Det är m a o priser som väger ganska mycket. Det sägs att det alltid väger mer att bli framröstad till nomineringar av med/motspelare än av journalister. Och AC Milan kan stoltsera att man har två spelare med i årets elva för säsongen 19/20.

Donnarumma är vald som målvakt i den elvan och därmed även framröstad som årets målvakt i Serie A för säsongen 19/20. Välförtjänt.

Theo Hernandez Valdes även han in i den elvan. Därmed säger vi grattis till Theo som årets vänsterback i Serie A för säsongen 19/20.

Elvan i sin helhet:

Donnarumma, Gosens, Bonucci, De Vrij, Theo, P.Gomez, Barella, Luis Alberto, Dybala, Immobile, Ronaldo.

Tycker att Donnarumma och Theo helt välförtjänt har röstats fram av kollegorna och jag hoppas och tror att om Milan når Champions Leauge och utmanar Inter till sista omgången om ligatiteln så kommer vi ha flera spelare med i den elvan från denna säsongen nästa gång det är dags att rösta. Tänker främst på Kessie och Calabria samt möjligen Kjaer och självklart Zlatan.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen