Kjaer: “Ett hack i skivan”

I en längre intervju på Milans hemsida så talar danske mittbacken Simon Kjaer ut om den lite tyngre period Milan är inne i, trots avancemang mot Röda Stjärnan.

— Vi spelade oerhört bra de senaste 14 månaderna vilket gjorde det extra kul att spela men samtidigt gav det oss ett lugn. Helt enkelt för att det visade att allt jobb vi lagt ner lönade sig.

— Det är fotboll vi pratar om. Det är helt normalt att man går in i lite tuffare perioder och får ett hack i skivan.

Kjaer om hur träningarna är nu.

— Attityden och mentaliteten är där på träningarna. Vi är alltid hungriga för att bli ännu bättre, inget har förändrats där.

— Självklart är det lite tyngre att gå till träningen på morgonen just nu men det här är vårt liv. Fotboll är livet.

— Pioli trycker på för att vi ska studsa tillbaka så snabbt som möjligt och sen får vi se hur mycket vi tagit in av den här perioden.

Om hur det är att inte få stödet från fans just nu.

— Det är svårt att spela utan fans oavsett om man blivit van. När de väl kan komma tillbaka så kommer det vara en helt sjuk upplevelse.

— Även jag som är 31 år gammal och spelat massor av matcher kommer bli helt överlycklig. När fansen väl är tillbaka så kommer det kännas som första gången jag klev ut på en arena igen. Vi saknar dem så mycket.

Om lottningen mot Manchester United.

— Manchester United är ett av de bästa lagen i Europa League och det känns som en Champions League-lottning. Jag tycker det ska bli jättekul.

— Om vi ska vinna Europa League så måste vi slå de bästa och i teorin spelar det ingen roll om vi möter dem nu eller sen. Lottningen kommer bara motivera oss.

— Vi är lugna och vet att vi är ett riktigt bra lag. Vi är 11 spelare på plan och några fler utanför som vinner tillsammans och förlorar tillsammans.

Om hur man ska göra för att vända trenden.

— Senaste matcherna var inte i närheten av vår nivå. Men vi är lugna.

— Det är inte som att vi behöver uppfinna något nytt. Vi vet vad vi är bra på och vi vet vad vi behöver jobba mer på.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen