Redaktionens spelarbetyg: Bologna – Milan

Efter två raka förluster för Milan så återgår man nu till det vinnande spåret, vinst idag med 2-1 efter en onödigt spännande match. Milan fick två straffar i matchen, den första missades av Zlatan men Rebic kunde slå in returen. Den andra satte Kessie säkert i mitten av målet. Bolognas mål gjordes av den gamle Milan spelaren Poli. Redaktionens spelarbetyg.

Donnarumma – 7,5 En helt otrolig målvakt och han bevisar att han förmodligen är ligans bästa idag. En hel del viktiga och bra räddningar från Donnarumma, just nu ska han anses som en av dem bästa i världen. Redaktionens MOTM

Calabria – 6 En klart godkänd insats av Calabria som har ett bra samarbete med Saelemaerkers på högerkanten.

Romagnoli – 6 Inte den bästa matchen av Romagnoli, slarvade en del med bollen och kunde orsakat fler frisparkar en vad han gjorde. Men han gör inte bort sig direkt och ser ut att ha ett bra samarbete med den nya Tomori.

Tomori – 6,5 En riktigt bra liga debut för Tomori! Kul att se att Tomori gjorde en sån bra match trots att han bara har tränat med laget drygt en vecka. Ser riktigt bra ut!

Theo – 6 En väldigt bra första halvlek från Theos sida som tar hand om sin vänsterkant på bästa sätt. Dock en lite sämre andra halvlek och ett av hans misstag leder till mål .

Kessie – 7 En väldigt bra insats av Kessie, han dominerar på mitten och gör flera viktiga brytningar samt kommer med i offensiven bra.

Tonali – 6 En godkänd insats insats av Tonali, många fina passningar och vänder bort Bologna spelare till höger och vänster. Hade lite problem i den fysiska duellen mot vissa spelare men klart godkänt.

Saelemaerkers – 6 Springer som alltid mest, väldigt nyttig spelare att ha och idag visar han att hans lungkapacitet är på en ny nivå. Tyvärr så slår han en del sämre passningar och det drar ner betyget.

Leao – 5,5 En ganska osynlig match från Leao och idag visade han inte mycket, trots en otrolig potential så kommer han inte till rätt idag. Det är bara att fokusera på nästa match för Leaos del.

Rebic – 6 En bra match av Rebic som äntligen får göra mål igen, tyvärr inte så mycket mer än så. Efter målet så försvinner han ut ur matchen och blir tillsut utbytt i den andra halvlek.

Ibrahimovic – 6 En väldigt dålig första halvlek av Zlatan, han missar fler lägen och även en straff men i andra halvlek så räddar han upp det lite och är bidragande till Milans andra staff.

Avbytare & tränare:

Krunic – 5,5 I den andra halvleken så kom Krunic och Bennacer in, såg inte så mycket från någon av dem men Krunic löper bra och försvarade bra.

Bennacer – 5,5 Äntligen så är Bennacer tillbaka, även fast Tonali har gjort det bra så har Bennacer saknats. Idag visar han inte så mycket men det är bra för framtiden att han är tillbaka.

Pioli – 6,5 Milan vinner efter två raka förluster som sagt och idag såg det stabilt ut tills Bologna gör 2-1, i slutet är det nära att Bologna får in 2-2 men man lyckas ta hem alla 3 poängen och Pioli ska ha beröm för det.