Pioli: “Jag fick reaktionen som jag ville ha”

Efter gårdagens förlust och uttåg ur Coppa Italia så pratade Pirlo i mixade zonen.

— Ett positivt resultat hade givetvis varit viktigt för oss då vi verkligen ville gå vidare i den här cupen, det har varit en målbild hela tiden. Men efter förlusten mot Atalanta så tycker jag att jag fick den reaktion som jag ville ha.

— Givetvis är vi inte nöjda med det här men både jag och laget går härifrån med huvudet högt och blickar positivt framåt.

— Laget spelade med fullt fokus och hade lagt till den där intensiteten och kvalitén som vi saknade mot Atalanta.

— Matchen blev ännu mer komplicerad när Zlatan blev utvisad men jag tycker killarna där ute visade karaktär. De ville verkligen inte sjunka ner i knäna på Tata.

— Coppa Italia var ett mål att vinna men det är fyra månader kvar av säsongen och det finns fler och kanske viktigare uppgifter framför oss.

Även Tatarusanu blev intervjuad och det här hade han att säga.

— Vi är enormt besvikna. Att släppa in mål så sent gör ont. Men vi spelade hela tiden för att vinna matchen så vi behöver inte skämmas.

Om sin speltid.

— Jag är professionell och tränar varje dag för att bli bättre. Varje chans jag får så kommer jag att ta emot den med öppna armar.

— Vi har fortfarande ligan och Europa League kvar och om vi fortsätter spela med den här intensiteten så kommer vi att vinna många matcher.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen