Redaktionens spelarbetyg: Milan – Hellas Verona

Milan får med sig ett kryss efter att Hellas Verona har bjudit på ett starkt motstånd, matchen slutade 2-2 efter två snabba mål från bortalaget och efter det bara Milan. Hemmalaget radade upp chanser men lyckades ändå bara göra två mål. Redaktionens Spelarbetyg finns nedan.

Donnarumma – 6 Milans förstamålvakt hade inte speciellt mycket att göra idag, man kan inte skylla honom för något av målen och ännu en stabil insats av Donnarumma.

Calabria – 5,5 En lite skakig insats av Calabria, ett självmål som mestadels består av otur men annars är han okej matchen igenom.

Gabbia – 6 Gabbia ställdes inte på några större prov ikväll, inte speciellt involverad i matchen men gör samtidigt en godkännd insats och Romagnoli saknades inte ikväll.

Kjaer – 6,5 Den danske lagkaptenen tar som vanligt på säg ledarrollen i försvaret och gör det bra. Hellas var inte speciellt farliga efter sina två måll men fortfarande en bra insats av Kjaer.

Theo – 6,5 En matchbild som passade Theo Hernandez ganska bra när han fick använda sin fart och han kom till en del farliga lägen. En matchbild som passade honom och en bra match från Theo. 

Kessie – 7 Just nu så är han nog en av ligans bästa mittfältare, idag gör han också mål. En riktigt fin insats av Kessie som visar att han håller veckan in och vecka ut med detta tuffa matchande. Redaktionens MOTM.

Bennacer – 6,5 En klart godkännd match av Kessies kollega på mittfältet, väldigt fina passningar som alltid och lyckas klara sig ifrån ett rött kort som han var nära att ta där ett tag.

Saelemaerkers – 5,5 Alexis gör en helt okej match, inget speciellt, han springer mycket och är alltid med i defensiven men är lite slarvig med passningarna offensivt återigen. 

Calhanoglu – 4,5 En av de sämre matcherna denna säsongen från Hakan om inte den sämsta, iskall offensivt. 

Leao – 6 Leao gör en godkännd insats, han håller god kvalite i första halvlek men går ner sig lite i andra. Väldigt farlig 1 mot 1 men kan jobba hårdare i den offensiva pressen.

Ibrahimovic –  5 Missar extremt mycket idag, en väldigt bra insats måste man säga av Hellas Veronas målvakt men väldigt många missar av Zlatan inklusive en uselt slagen straff. Till slut gör han ändå ett mål som drar upp betyget lite.

Avbytare & Tränare:

Rebic – 6,5 Ett väldigt bra inhopp av Rebic som visar att han vill vara med i startelvan framöver, springer mycket att är bra 1 mot 1. Hellas Verona hade det svårt mot Rebic ikväll.

Diaz – 6 Hakan ska vara oroloig över sin startplats efter hans insats kontra Diaz, han får även en assist och gör mycket av de få minuter han får på planen. 

Hauge – Spelade för lite för att bedömas.

Pioli – 6 Det är starkt av Milan att vända matchen samtidigt så skulle Milan förmodligen vunnit denna matchen och Milan hade alldels för många lägen för att bara göra två mål. Pioli kunde ha använt fler byten tidigare för att ändra matchbilden.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer