E64: Fyrkantiga skor och serieledning

Efter förra avsnittet med vår vän Thomas Nordahl är Mackan och Gurra tillbaka i rutan eller mitt vardagsrum med min begagnade budget mikrofon. 

Sen sist har vi spelat många matcher och Oktober var en väldigt bra månad för oss Milanfans, Zlatan blev månadens spelare och 3 av våra spelare kom med i månades lag men vi hade velat byta ut 2 av dessa om vi nu inte kunnat ha med 5 spelare vilket vi borde haft sett till kvalitet. 

Vi njuter av vår serieledning, däremot har vi lite grus i maskinen på senare tid och vi blev hårt straffade i Europa League av Lille, en match ingen missade men varför gick det så illa i denna matchen och vad hände med dessa två ytterst tveksamma straffar mot Roma på SS. 

Vi har många trevliga lyssnarfrågor vi bakar in i matcherna eftersom det rör spelare som Donnarumma, Hakan med flera och vad klubben ska göra med dessa. Är Donnarumma värd ett kontrakt på 120 miljoner kronor trots sin unga ålder?

Hit and shit, vi är lite oroliga för Romagnoli

Podcast Rossoneri hittar du där du spelar upp podcas eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer