E60: Stolpe stolpe ut

Nästan som vanligt inleder Podcast Rossoneri med ett samtal, denna gången är det till vår sydsvenske talang från MFF som Daniel Andersson har talat om i ett tidigare avsnitt Lukas Björklund. Han berättar öppet hur det är att vara på Milanello och träffa världsstjärnorna där samtidigt som han stabilt berättar om sina egna mål för sin framtid i Milan.

Vi har spelat matcher, lite oödmjukt minns vi knappt hur det känns att förlora även om det hängde på en väldigt skör tråd i vårt playoff till EL. Straffdramat som Gurra fick via sms av oss i vår chatt….Vi går igenom matcherna och bedömningen kring våra nya spelare i laget hur dom sköts sig i dessa matcher. 

Spelade in under sista dagen under transferfönstret så vi satt och följde allt kring Milan men det slutade inte i någon Mr X sista dagen även om det var flera rykten. Vi uppdaterar truppen och går igenom lite hur Milan verkar tänka något annorlunda idag jämfört med innan då vi hade den tunga guldkostymen på oss….

Hit and shit

Sist bjuder vi in en kompis från vårt ena nätverk som berättar om säsongens medlemskap och vilka spännande aktiviteter som är på gång för framtiden.

Podcast Rossoneri hittar du där du spelar upp podcast eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer