Massara: “Vi vill säkra Rebic permanent”

Rebic hade en tuff start i Milan och han fick inte mycket speltid, men efter en halv säsong spelad vände allting. Rebic radade upp mål efter mål och nu är han en av favoriterna bland supportrarna. För tillfället så ägs han inte av Milan utan han ägs av den tyska klubben Eintracht Frankfurt.

Milan vill köpa loss 26-åringen, men det är inte helt lätt då Frankfurt ser ut att vilja ha en mellansumma och Milan vill byta Rebic mot Andre Silva rakt av.  Andre Silva har även han presterat i sin nya klubb och han gjorde 12 mål  för Frankfurt och det är faktiskt lika många mål som Rebic har gjort för Milan under denna säsongen. Båda lagen ser ut att vara nöjda med sina nya anfallare och att den här affären går igenom ser inte helt omöjligt ut. Milans nuvarande sportchef har uttalat sig om Rebic situationen, under en presskonferens pratade Massara om hur Rebic framtid ser ut i Milan. 

– Vi är säkra på att vi kan lösa Rebic permanent inför nästa säsong. Vi kan hoppas på att allting går som vi vill och då kommer Rebic spela i Milan de kommande säsongerna. Rebic har spelat riktigt bra i Milan och vi är väldigt nöjda med hans prestation, han var speciellt väldigt bra under den andra halvan av säsongen. Vi vill säkra honom permanent inför nästa säsong.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen