E58: Statistik som bekräftar Zlatans kvalitet och massa silly season

Sommaren är slut, förra avsnittet var omtyckta sommaravsnittet med våra sommarpratare men detta avsnittet är vi tillbaka som vanligt.

Innan vi drar igång vårt har jag återigen bjudit in Ola från Fotbollskanalen och fotbollslabbet som berättar utifrån deras statistik vem som är bäst i Milan och hur Milan agerar med spelare som Kjaer på plan och hur bra är egentligen Bennacer? Stora Aha känslan var vem som skulle kunna vara Zlatans ersättare utifrån detta program… Håller ni med?

Vi går igenom bekräftade transfers och vad det innebär för Milan, därefter är det fritt fram att spåna och gissa som all annan media gör nu under silly season. Allt från Mbappe till Thiago Silva, det finns säkert många mer namn men vi har tagit upp några av dom hetaste namnen från er lyssnare till en vattendelare i Bakayoko.

Hit and shit där jag redan i detta avsnittet gör reklam för nästa avsnitt där det kommer vara en intervju med en spelare som var med och vann vårt senaste ligaguld. Han har en spännande story om Zlatan ni inte får missa…

Podcast Rossoneri hittar du där du spelar upp podcast eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer