Spelarbetyg SPAL – Milan

Donnarumma – 5: Kan inte klandras för något av målen och ställs inte på några prov efter att de målen fallit.

Calabria – 5: Har uppenbara problem i beslutsfattningen offensivt och ser ut att sakna självförtroende.

Gabbia – 5: Kunde varit mer resolut vid SPALs 1-0 men kan inte hängas totalt för det målet. Annars ställdes han inte inför så stora prövningar.

Romagnoli – 5,5: Se Gabbias motivering men bortse från mål nr.1.

Hernandez – 6: Fyller på offensivt och utmanar ständigt i 1 mot 1 -spelet. Ligger bakom det röda kortet med sin fart.

Bennacer – 5,5: Gör ingen anmärkningsvärd match över huvud taget. Trygg med boll som vanligt och vinner boll bra, men kunde varit mer kreativ.

Kessie – 5,5: Gör likt Bennacer en ganska anonym match och bidrar inte med speciellt mycket kreativitet, men bidrar mycket med löpningar utan boll.

Calhanoglu – 6,5: Det syns tydligt att turken har ett stort spel i sig. Vassa inlägg, fina instick och många offensiva initiativ. Motorn i offensiven.

Paqueta – 6,5: Gör sin bästa match på länge då han både dribblar och släpper boll i rätt läge. Idag vann han till och med en hel del boll och kom med många farliga skott och drev på anfallsspelet. Redaktionen MOTM.

Castillejo – Spelade för lite för att bedömas.

Rebic – 5,5: Får inte ut lika mycket i denna match som i tidigare. Hade dock några fina aktioner men de kom för sällan.

Avbytare och tränare:

Saelesmaekers – 5: Slår vad som ska bli det poängvinnande inlägget och har några fina inspel och skott, bland annat en nick som rensas på mållinjen. Dock har han också alldeles för många fel i passningar och inlägg.

Leao – 6: Får en slumpboll till skänks och gör inga misstag när han får chansen. Såg annars pigg och kreativ ut. Härlig vilja.

Zlatan  – 5,5: Kommer in och är tung i luften precis som vanligt men får inte till varken avslut eller nernickningar.

Laxalt – 5,5: Kommer in och tar för sig bra på sin kant och sprider energi med sin löpstyrka. Slår många inlägg varav några var bra och några mindre bra.

Pioli – 4,5: Lyckas inte utnyttja det faktum att man är 1 man mer i stora delar av matchen. Kunde varit mer aktiv med byten tidigare och vågat chansa mer tidigare för att få med sig alla poäng. Grundspelet dock bra.

:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer