Pioli: Vi måste göra allt rätt för att få med oss 3 poäng

Ett Milan i fin form tar under tisdagskvällen emot Juventus hemma på san siro. Stefano Pioli talade sedvanligt med pressen inför matchen och detta är vad han hade att säga. 

— Motivation är det som tar en ur svåra situationer och det är också den som hjälper laget att visa sig från sin bästa sida. Vi kommer behöva göra allt rätt imorgon då vi möter ett lag som har vunnit allt föregående säsonger. En extraordinär prestation är vad vi behöver.

— Det lag ni ser nu är det riktiga Milan. Vi hade jobbat på specifika detaljer redan innan uppehållet, men det är nu vi börjar få kontinuitet i vårat spel. Vi spelar en fotboll av hög kvalitet och det har visat sig nu när vi slagit två lag som är ovan oss i tabellen, men mot Juventus kommer vi behöva höja nivån ytterligare. Vill man ha ett positivt resultat så måste man vara villig att gå in i matchen helhjärtat. Det kommer krävas en stor prestation.

— Prestationen avgörs av hur man förbereder sig, därför behöver vi en god anda och en positiv attityd vilket laget förstått de senaste matcherna.  Jag förfogar över ett lag med mycket kvalitet och därför är jag inte förvånad över våran utveckling.

— Vad gäller Calhanoglus skada så är jag hoppfull, han har ett mindre problem i vaden. Vi får se hur det ser ut efter dagens träning. Kessies fysik håller också på att byggas upp och han börjar få kontinuitet i sitt spel. Snart är han i toppslag.

— Zlatans fysiska tillstånd kan bara bli bättre genom att spela. Därför hoppas jag att han kan få fler minuter på planen och att han levererar på en ännu högre nivå. Han är den spelare med mest mental styrka och den  som har störst inverkan på planen som jag någonsin tränat.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen