Officiellt: Förlängning av samarbetet med Fly Emirates

2007 inleddes samarbetet mellan Emirates och AC Milan. Sedan den framgångsrika säsongen 2010/11 har Fly Emirates varit det som kanske synts allra mest på framsidan av Milans tröjor. Det samarbetet har nu förlängts, till slutet av säsongen 2022/23. 

Milans “Chief Revenue Officer” Casper Stylsvig säger så här om det nya avtalet. 
– Vi är glada att meddela en 3-års förlängning av vårt partnerskap med Emirates. Den här förlängningen är ett bevis på det som båda parter har bidragit med under den här långa och samarbetsvilliga partnerskapet. Partnerskapet av de här två företagen, med så stor internationell synlighet, är starkt. Vi är otroligt glada att stödja Emirates i att visa deras erfarenhet och kvalité över hela världen. Under en global pandemi, så har vårt nya avtal med Emirates möjliggjort att vi som klubb har kunnat omdefiniera strategin av partnerskapet, som ger mer av sponsorskapet och därefter ger större potential för andra kommersiella partners i framtiden. 

Emirates “Italy Country Manager” Flavio Ghiringhelli om avtalet. 
– AC Milan har varit en fantastisk partner för Emirates. Med dem, har vi kunnat hitta ett likt tänkande företag med samma driv och vision för att leverera kvalitativa upplevelser och samla världen tillsammans för att fira en delad passion. Vi är oerhört nöjda att vi har förnyat vårt partnerskap, som visar vårt långsiktiga engagemang för klubben, och till supportrarna av fotboll i både Italien och hela världen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer