E56: Därför är det rätt att Milans tränare får nytt kontrakt

Ingen som håller på Milan har missat nyheterna om att det ska bli en revolution i klubben, vad hände med denna och varför blir den inte av?

Precis som ingen missat att Milan inte ens förlorat sen Serie A återstartade och Milans taktik, spelare och resultat blir bra. Frågorna har varit många hur Milan ska se ut efter denna säsongen men nu finns det äntligen tydliga svar och Milan kommer inte börja om på ruta 1 igen som vanligt utan vi kommer få se tåget rulla vidare på samma spår. Vi diskuterar om det är rätt eller fel och vad är Milans vinning med att behålla Pioli som tränare, vad innebär det för vår svenske vän i Zlatan och Mr Milan själv i Maldini ?

Milan har även spelat matcher som vi går igenom, vi har några spelare på utgående kontrakt som vi diskuterar vad klubben bör göra med dessa och även vilka som syns ofta på vår radar gällande transfer in för framtiden. Milan är klara för Europa, frågan är om vi jagar ifatt Roma?

Hit and shit som vanligt, denna gången fick vi verkligen leta långt ner i kakburken för att hitta en shit och när hände det senast…

Podcast Rossoneri avsnitt hittar du där du spelar upp dina podcast eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer