E55: Därför går Milan så bra nu och vem är den nya svensken i Milan?

Uppstarten av Serie A har varit resultatmässigt bättre än vad vi kunde önska oss i poäng för Milan, dessutom mot väldigt starka lag enligt tabellen. Varför har Milan gått så bra och hur kan vi bygga vidare på detta?

Det har kommit flera lyssnarfrågor kring vår nya svensk i Milan från Skandinaviens bästa klubb MFF. Vem är inte bättre på att svara om sportchefen Daniel Andersson i MFF som jag samtalar med kring Lukas och kontakten hade hade med Milan.

Därefter går vi igenom alla våra matcher, varför slutade dessa som dom gjorde och vad hände mot Spal borta? Vår bästa match enligt oss är Lazio borta där vi taktisk gör vår bästa match sen evigheter men varför går det så bra och vilka är nycklarna. Det finns några röda trådar i alla våra matcher och dessa förtydligar vi och hur vi bygger vidare på detta.

FFP är en regel vi i Milan fått brottas mycket med dom senare år, City fick sin dom och givetvis är detta ett ämne vi lyfter och har starka åsikter om.

Zlatan, inget avsnitt utan fokus på vår svenske vän och hur han agerar både på plan och utanför plan vilket mellan raderna säger vadå?

Hit and shit, Mackan har en nyhet han tar upp i sin hit som kan bli spännande för framtiden eller är det lite väl mycket jippo enligt den “moderna fotbollen” ?

Detta och alla avsnitt hittar du där du spelar upp podcast eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer