E37: Det där är inte okej i Milan!

Det händer väldigt mycket i Milan eller inte alls är frågan, oavsett måste tidningar älska laget för det lockar många läsare med många smaskiga rubriker

Vi tar upp det som är konkret dvs våra nya direktörer som kommit in i klubben och vem dom är och givetvis när UEFA trodde dom spände musklerna och skicka ut stackars Milan ur Euro League. Lite så det låter från andra och även från media men var det verkligen så och vad innebär domen för Milan? Vi tar upp det och även om vi tycker det var rätt eller fel.

Sommar, givetvis silly season eftersom det är den storalyssnarfrågan. Vi har våra åsikter om spelare vi önskar in och ut utifrån vår nya tränare Marco Giampaolo spelsystem om han nu tar med sig sitt 4312 till vår 433 trupp.

Säsongens hit and shit, det är alltid hårt att lista spelare som har kontrakt med klubben. Får även passa på att tacka dessa spelare som lämnat Milan, denna listan kommer frigöra rätt mycket pengar men vi är alla överens om att Zapata inte borde fått lämna. Ännu mindre som bosman när han själv velat stanna enligt rapportering. 

Vi avslutar avsnittet med en förhoppning inför sommaren, när Maldini ringer så svarar man sade Boban. Får hoppas det även gäller för dagens spelare…

Avsnittet och alla andra hittar ni HÄR eller där du hittar podcast

FORZA MILAN 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen