Redaktionens spelarbetyg: Atalanta – Milan

Startelvan

Donnarumma: 6 – Kunde gjort det bättre vid Atalantas mål men samtidigt är det ett stenhårt skott som inte är lätt att ta. annars stabil.

Calabria: 6 – Ganska anonym matchen genom och bidrog inte offensivt alls idag.

Musacchio: 7 – Höll Zapata utmärkt hela matchen och var fokuserad.

Romagnoli: 7 – Kaptenen var lika trygg som vanligt och höll koll på försvaret.

Rodriguez: 7 – Bra match av Ricky som dessutom fick med sig en assist efter ett magiskt inlägg. Måste börja ta mer offensivt ansvar.

Kessié: 6,5 – Började första halvleken med två super missar och osäkert passningspel men kompletterade det sedan med en grym andra halvlek.

Bakayoko: 6,5 – Precis som Kessie var Bakayoko första halvlek skakig men precis som sin ivorianska mittfälltskollega så blev andra halvleken desto bättre.

Paqueta: 7 – Blandar snabba väggspel med fina individuella aktioner och man kan inte låta bli att fnissa lite åt brassens briljans.

Suso: 6 – Inte alls med idag och bidrar inte till dendär extra dimensionen i anfallsspelet som man är van att se.

Piatek: 8 – Pow, Pow, Pow. Vad ska men ens skriva? Första målet är av yttersta världklass och det andra är en klass för sig med tanke på att hur få hörnmål vi faktiskt gör. Fantastisk insats, äntligen har vi nog hittat vår anfallare. Redaktionens MOTM.

Calhanoglu: 7 – Ännu ett steg i rätt riktning för turken, ett otroligt välplacerat skott som lurar sig in bakom Atalantas mål och en perfekt hörna som leder till assist är det Hakan tar med sig hem idag. Grym insats.

Avbytare

Cutrone: 6– Kom in och kämpade och slet på sedvanligt vis.

Castillejo: – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Laxalt: – Spelade för kort tid för att betygsättas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer