Fassone: “Vi har inte fått något besked ännu”

Idag hade Milan tillsammans med UEFA ett möte i Nyon angående klubbens ekonomiska situation, där Milan eventuellt som följd kan bli utslängda ur Europa League. Marco Fassone intervjuades kort efter mötet med UEFA.

– Vi vill att detta ärende skall följa den linje som andra klubbar som haft liknande trubbel med FFP. Vi har inte fått något besked ännu och jag vill inte dra några slutsatser.

– UEFA bestående av några högprofilerade personer kommer att ta beslutet och vi kommer med ett uttalande efteråt. Om vi tycker att straffet blir för högt så kommer vi att överklaga till CAS.

– Ny investerare? Jag har ingen kommentar till detta, vi har ingen ny information från Yonghong Li. Det finns mycket att tala om idag. Vi har hållit oss till ren fakta och inga antaganden. Vi hoppas att det är detta som UEFA kommer att bedöma.

– Mercaton? Mirabelli jobbar hårt och inväntar inte UEFA. Beslutet kommer dock att göra förändringar i vår budget och vi har en plan A och en plan B.

UEFA:s beslut väntas komma till helgen och skulle Milan välja att överklaga domen så gör man troligtvis det inom 7-10 dagar efter UEFA:s dom.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen