Oduamadi: “Det har varit ett privilegium att få representera Milan”

Nnamdi Oduamadi har representerat Milan sedan 2009, men har vid ett flertal tillfällen lånats ut för att utvecklas och få speltid. Nu ser dock sejouren i Milan ut att vara över. 

Den nigerianska landslagsmannen (har representerat sitt land vid 14 tillfällen) har sedan säsongen 2016/17, då han var utlånad till HJK Helsingfors i Finland, tränat med Milan. 27-åringen har dock inte funnits med i tränarnas planer utan har endast fått träna med laget tillsammans med bland annat Vergara och Mastour som även de tillhört A-laget, men ej fått speltid. På sitt Instagram-konto berättar dock Nigerianen att hans tid i Milan är över (kontraktet går ut 30 juni i sommar).

“Jag vill tacka AC Milan för förtroendet de gav mig för elva år sedan när jag skrev på kontraktet. Det har varit ett privilegium att få representera Milan. Jag vill också tacka klubben för den hjälp jag har fått de senaste åren för att utvecklas som spelare. De har gett mig kärlek som en familj, men tyvärr är det nu dags att säga att adjö och röra mig vidare. Detta är en klubb som har uppnått stora meriter. Tack till alla fans och vänner som jag har fått här. Jag kommer sakna denna familj och jag ser fram emot en ljus framtid.”

Oduamadi spelade en Primavera-match denna säsong och har totalt spelat en match i A-laget.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen