Redaktionens spelarbetyg: Milan – Sampdoria

Donnarumma: 2,5 – Hade inte mycket att göra idag. Gjorde några säkra utrusningar.

Calabria: 4 Var fantastisk offensivt, krönte det med ett underbart inlägg till Bonaventuras mål. Var nära att orsaka straff, vilket hade dragit ner betyget. Redaktionens MOTM.

Bonucci: 3,5 – Har verkligen växt efter Gattusos intåg på tränarposten. Spelar med stort självförtroende.

Romagnoli: 3,5 – Spelar med ett lugn både försvarsmässigt och i uppbyggnadsspelet. Han och Bonucci börjar växa ut till ett mittbackspar i toppklass.

Rodriguez: 2 – Hade det inte lätt i första halvlek. Först missade han en straff och var sedan nära aatt bli utvisad efter en ful tackling. Spelade upp sig i andra och får betyget godkänt.

Montolivo: 3 – Tog en lite offensivare roll än sin mittfältskollega. Bidrar till att Milan kan hålla spelet högre upp i banan.

Biglia: 3 – Hamnade ofta i en ganska defensiv position. Var starkt medverkande till den stabila försvarsinsatsen och visar upp ett smart passningsspel.

Bonaventura: 3,5 – Målskytt och ett ständigt hot både när han själv kom med bollen vid fötterna och när han fyllde på in i straffområdet från mittfältet.

Suso: 3 – Det händer alltid mycket när Suso har bollen vid fötterna. Han fick inte riktigt till den sista passen eller skottet idag.

Cutrone: 2 – Kämpade och slet men idag fick han inte mycket betalt för det.

Calhanoglu: 3,5 – Kom till många skottlägen och var nära att sätta dit flera av dem. Bidrar även mycket till defensiven.

Avbytare

André Silva: – Spelade för kort tid för att betygsättas.

Locatelli: – Spelade för kort tid för att betygsättas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen