Balotelli återvänder till Milan?

Blir det en tredje sejour i Milans rödsvarta tröja för Mario Balotelli? Enligt rapporter från La Gazzetta dello Sport finns det en stor chans att detta kommer att ske i sommar. 

Balotelli har blandat och gett dem senaste åren, men verkar efter sin flytt till Nice ha fått en ny tändning. Italienaren gjorde en mycket bra första säsong i klubben förra året och formen har hållt i sig även i år. På 28 matcher har anfallaren gjort 21 mål och en assist för den franska ligatrean. Men det är fortfarande densamme Balotelli, hittills denna säsong har han blivit varnad elva gånger och blivit utvisad en gång.

Kontraktet med Nice går ut i sommar och enligt uppgifterna skulle Balotelli säga ja direkt om han fick chansen att återvända till Milan. Det skall också påpekas att Balotelli sponsras av Puma, samma sponsor som nästa säsong kommer att sponsra Milans matchställ. Det enda som talar emot en övergång är att Mino Raiola är italienarens agent. Raiola och Mirabelli har inte någon vacker historia bakom sig, där det bland annat hettade till i förhandlingarna med Donnarumma i somras.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen