Bacca i samtal med Marseille

Carlos Bacca för samtal med Marsielle om en eventuell övergång till Marseille, då han är orolig över att inte få speltid i Milan nästa säsong.

Colombianen hade en tuff säsong förra året och med nyförvärv som André Silva och rykten om att Nikola Kalinic är ett transfermål för Rossoneri, är anfallaren på utkik efter en ny klubb.

Enligt France Football har Baccas representanter varit i förhandlingar med Marseilles sportchef flera gånger de senaste veckorna. Den franska klubben har lagt ett bud på 15 miljoner euro till Milan där Bacca skulle få ett treårskontrakt värt fyra miljoner euro per år rapporterar Gazzetta dello Sport. Milan värderar anfallaren till 30 miljoner euro.

Baccas agent Sergio Barila pratade med FootMercato om anfallarens situation.

– Flera europeiska klubbar har frågat om situationen.  Vi måste övervaka saker och ting i lugn och ro. Det viktigaste för en spelare ett år innan VM är att få speltid.

– Det är det enda Bacca är intresserad av, han vill spela så många matcher som möjligt. Just nu är allt vi vet att han tillhör Milan.

– Han har fått erbjudanden från klubbar utanför Europa, men det är han inte intresserad av. Han bryr sig om den sportsliga nivån.

– Franska ligan är en av de bästa, tillsammans med ligorna i Spanien, England och Tyskland.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen