Redaktionens spelarbetyg: Milan – Chievo

Startelva

Donnarumma: 3.5 – Står för ett par läckra räddningar under matchens gång och gör ännu en bra match.

De Sciglio: 2.5 – Inte lika synkroniserad på högerflanken men gör det bra i det defensiva.

Zapata: 3 – Stora, snabba och skickliga Zapata har lyckats imponera under dem senaste matcherna. Duktig i försvaret och behåller fokuset under hela matchens gång.

Romagnoli: 3 – Efter ett mindre uppehåll var Nesta-liknande Romagnoli tillbaka. Stor i försvaret och vinner majoriteten av duellerna i kvällens match.

Vangioni: 2.5 – Gör det bra på sin flank ikväll och står för viktiga brytningar under matchens gång. Dock kanske inte lika skicklig i det offensiva.

Sosa: 3 – Argentinaren står återigen för en bra match i en mindre bekväm position. Har arbetat på det defensiva och fortsätter att slå viktiga passningar.

Locatelli: 2.5 – Vinner den första straffen för sitt Milan när talangen var tillbaka i startelvan. Gör det för övrigt bra på mittfältet med sitt defensiva arbete.

Bertolacci: 2.5 – Aggressiv och skicklig på mittfältet ikväll för de rödsvarta. Har definitivt förbättrat sitt spel och kan kanske slå sig in i startelvan på riktigt.

Suso: – Spelade för lite för att bedömas.

Bacca: 3.5 – Två mål och en straffmiss i kvällens match. Bacca står för två briljanta mål och visar prov på ren skicklighet när anfallaren räddar sitt Milan från nederlag. Redaktionens MOTM.

Deulofeu: 3 – Gör i stort sett allt ikväll. Kreativ i anfallet, löpstark på motståndarnas planhalva och försvarar oerhört bra idag.

Avbytare

Ocampos: 2.5 – Vinner straff för sitt Milan och står för ett par läckra dribblingar. Måste dock vara mer effektiv i det offensiva.

Lapadula: Spelar för lite för att bedömas. Lyckas dock göra mål från straffpunkten och spelar med stort engagemang när han blir inbytt.

Kucka: Spelade för lite för att bedömas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen