Berlusconi: “Fansen kan vara lugna”

Silvio Berlusconi sitter trots allt fortfarande kvar på posten som president i Milan efter den senaste fördröjningen i affären med Sino-Europe Sports. I en intervju med Il Tiempo sade han bland annat att han inte ser någon anledning till oro över affären med kineserna, men säger samtidigt att stannar kvar som president om kineserna inte håller vad de lovat.

– Jag skulle inte säga att affären är över, de har bett oss om ännu mer tid och jag ser ingen anledning att oroa sig över detta. Vi talar om en stor ekonomisk övergång som är komplex tack vare de kinesiska lagarna. Investerarna har redan överfört stora summor och visat att de är seriösa. Det är viktigt inte bara för oss utan också för fansen.

– Jag har alltid sagt att jag endast skulle lämna över klubben om det var till seriösa köpare som skulle återföra Milan till toppen igen. Det gör väldigt ont i mig att ge upp klubben efter att ha köpt och utvecklat den till en av världens största klubbar. Jag gjorde det inte för pengar utan endast av min kärlek för klubben. Fansen kan vara lugna, om något går snett så tar jag genast tillbaka klubben, men jag ser ingen anledning till varför detta skulle hända.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen