Redaktionens spelarbetyg: Bologna – Milan

Startelva: 

Donnarumma: 3.5 – Står för en riktigt vass räddning under andra halvleken och står för en stabil insats ikväll.

Abate: 2 – Blek rent offensivt och missar lite i försvaret. Spelar dock upp sig under matchens gång och är viktig under slutskedet av matchen.

Paletta: 1.5 – Kanske säsongens bästa försvarare drar på sig på tok för många röda kort. Spelar för övrigt bra under den korta period italienaren spenderar på planen.

Romagnoli: – Spelar för lite för att bedömas.

Vangioni: 3 – Kvällens klart bästa försvarare och imponerade förmodligen på många Milan-supportrar. Argentinaren visade prov på klass rent försvarsmässigt i en tuff match.

Kucka: 1.5 – Den hetlevrade tanken drog på sig ytterligare en utvisning och skadade laget oerhört. En tuff utvisning men gjorde inte sina medspelare någon tjänst när han drar på sig sitt andra gula.

Locatelli: 2.5 – Vågar inte riktigt på sig de svårare passningarna längre men gör det bra i försvaret. Måste dock återfå självförtroendet i sitt passningsspel.

Pasalic: 2.5 – Dålig match från kroaten men räddar sitt Milan med det sena ledningsmålet. Jobbar hårt både i det defensiva och i det offensiva.

Suso: 1.5 – Blek i kvällens match och imponerade inte som han brukar göra. Hade det tufft på sin flank och försvinner under matchens gång.

Bacca: 1.5 – Svagt passningsspel, dåliga löpningar och blek får definiera Baccas kväll mot Bologna. Absolut inte samma självförtroende som anfallaren hade under den gångna säsongen.

Deulofeu: 4 – Svag inledning på matchen men gör sedan det otänkbara när han lyckas bolltrolla och slå en läcker assist till Pasalic som stod helt ren framför målet. Förarbetet till målet och löpningarna under matchen ser till att spanjoren kammar hem redaktionens MOTM.

Avbytare:

Zapata: 2.5 – Står för en stabil insats i försvaret och gör det bra i en knivig match.

Gomez: 3 – Sliter, rensar och blockerar allt som kommer i vägen för försvararen. Imponerade ikväll.

Poli: – Spelade för lite för att bedömas. Kämpar dock oerhört mycket i både det offensiva och i försvaret.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen