Redaktionens spelarbetyg: Milan – Torino

Donnarumma: 3 – Stoppar skotten och är avgörande i duellen mot Belotti. Hade inte speciellt mycket att göra under andra halvlek.

Abate: 3 – Även han skulle vara avgörande när Belotti kom fri mot mål. Gör det för övrigt bra på sin flank.

Gomez: 3 – Skulle spela mindre bra under första halvleken men kliver fram under de sista 45. Står för den viktiga brytningen som eventuellt skulle leda till 2-1 målet och vinner viktiga dueller.

Paletta: 3 – Agerar återigen mur för sitt Milan och rensar iväg bollarna med finess. Långpassningarna är dock bedrövliga.

De Sciglio: 2 – Försvinner vid baklängesmålet och står inte för en märkvärdig insats.

Kucka: 2.5 – Usel under stora delar av matchen men står för ett mål och en snygg volley. Kan bättre.

Sosa: 3 – Kanske kvällens stora utropstecken efter att ha underpresterat sedan ankomsten till Milan. Drev bollen på motståndarnas halva och stod för ett par läckra passningar. Kan Sosa ha hittat rätt nu?

Bertolacci: 2.5 – Deltar i spelet och jobbar på bra. Slår inte bort lika många passningar och har stått för ett par stabila insatser under den senaste tiden.

Suso: 3.5 – Tuff start på matchen men dominerade fotbollsplanen ju mer tiden gick. Stod för ett vackert förarbete innan Kucka kunde utjämna matchen och en kanske ännu vackrare assist när Milan tog ledningen via Bonaventura.

Lapadula: 2 – Jobbar hårt i anfallet men hänger inte alltid med i spelet. Bör ha stått med i målprotokollet men kladdar på bollen alldeles för länge.

Bonaventura: 4 – Redaktionens MOTM. Stod för en svag inledning på matchen men skulle briljera under andra halvleken. Står för en assist och ett läckert volleymål.