Redaktionens spelarbetyg: Milan – Napoli

Startelva:

Donnarumma: 2.5 – Står för en stark andra halvlek men ingripandet vid bägge målen var underkända.

Abate: 2 – Inte lika dominant som han har varit under säsongen men jobbade hårt på sin flank.

Gomez: 2 – Tuff inledning på matchen men lyckades spela upp sig under matchens gång. Stod för ett par lyckade dueller och brytningar mot ett jobbigt motstånd.

Paletta: 2.5 – Står för kvällens stabilaste insats i försvaret och lyckas med de flesta långbollarna som försvararen slår.

Calabria: 1.5 – Hade det jobbigt på sin flank och hängde inte riktigt med i försvaret. Spelar dock på fel kant under denna match.

Kucka: 3.5 – Efter ett par mindre bra insatser har Kucka lyckats spela upp sig igen. Står för Milans enda mål och agerar tank på mittfältet. Redaktionens MOTM.

Sosa: 3 – Går från en offensiv mittfältare till en centrocompista och gör det bra ikväll. Agerar kreatör på mittfältet och lyckas med de flesta passningarna men inte lika skicklig i försvaret.

Pasalic: 2 – Springer konstant men har en tendens till att kladda på bollen lite för mycket. Ska för övrigt ha cred för Milans mål då han pressar högt.

Suso: 2.5 – Fortsätter att stå för ett par läckra insatser men ikväll var spanjoren kanske lite för självisk. Bolltroll och inlägg definierar denna spelaren.

Bacca: 2 – Kämpar mycket och deltar allt mer i spelet, måste dock öva på spelet utanför straffområdet.

Bonaventura: 3 – Dominerar på sin flank och och försöker oerhört mycket under hela matchen. Stod även för ett par viktiga brytningar på egen planhalva.

Avbytare:

Lapadula: – Spelade för lite för att bedömas.

Niang: – Spelade för lite för att bedömas.

Bertolacci: – Spelade för lite för att bedömas.

Tränare: 

Montella: 2.5 – Bör inte ha bytt ut Sosa och skjuter sig själv i foten när han startar med Calabria och inte Antonelli. För övrigt kommer spelarna ut under den andra halvleken med grinta och bör ha plockat med sig en pinne ikväll.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen