Montella: “Det är få lag som kan mäta sig med Napoli”

Efter gårdagens förlustmatch mot Napoli så talade Montella med journalister från Mediaset Premium. Milan-tränaren var nöjd med spelet trots två insläppta mål tidigt i matchen. Han hyllade även Napoli och menade att få lag kan mäta sig med Neapel-klubben. 

– Jag tycker inte att vi tog oss an matchen på fel sätt då vi försökte kontrollera matchen från början. Denna gången var motståndarna väldigt duktiga och lyckades göra två mål och vi måste lyfta på hatten för dem. Olyckligtvis så blev vi väldigt skakade av de här målen.

– Det var en grym fotbollsmatch som innehöll mycket kvalité och jag njöt så jag är säker på att fansen också gjorde det. Jag är glad över vad grabbarna gjorde på planen. Jag är även nöjd med prestationen och jag tycker att vi spelade lika bra som våra motståndare. Låt oss inte glömma att Napoli slutade på en andraplats förra säsongen och ska snart möta Real Madrid i Champions League.

– Vår resa har bara börjat och detta borde få oss att blicka framåt med optimism.

Montella fick återigen frågan angående Champions League och hur tankarna går kring Europaspel efter denna förlust.

– Jag talar helst inte om några speciella mål och ambitioner just nu. Vi har en match tillgodo och vi ligger därför bra till när det kommer till våra mål denna säsong. Vi måste hålla våra huvuden högt uppe även när vi förlorar.

– Det är få lag som kan mäta sig med Napoli denna säsong. Under vissa delar av matchen hade vi kontroll och jag tycker inte att vi förtjänade förlusten. Jag är besviken på resultatet, men nöjd med prestationen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen