Galliani efter segern: “Trofén jag håller närmast hjärtat”

Milans VD Adriano Galliani var känslosam efter den dramatiska segern mot Juventus. Han berättade för Milan TV, att han höll den här titeln närmre hjärtat än någon annan.

– Det är glädje, känslor, tårar, allt! Vi har återigen vunnit en trofé, det är den 29:e titeln under Silvio Berlusconi, plus 16 andraplatser.

– Jag blev rörd när Pasalic gjorde målet. Jag är så glad för den grabbens skull, han var ett mysterium när han kom till klubben, nu stegade han fram till straffpunkten och tog hem en trofé.

– Vi startade lite passivt, men sedan gjorde vi det bättre. Vi var bättre än Juventus i andra halvlek. Vi har spelat mot Juventus fyra gånger under 2016 och vi har alltid spelat jämt mot dem, nu har vi två segrar var.

Det här kan vara den sista titeln under Berlusconis 30 år som president, då klubben förväntas byta ägare i mars nästa år.

– Det är alltid underbart att vinna, både som favoriter och ”underdogs”. Berlusconi var väldigt glad och han är värd titeln efter alla ekonomiska, moraliska och andra ansträngningar som han lagt ner.

– Jag kommer hålla denna trofén i mitt hjärta mer än någon annan, varför? Det kommer jag berätta en annan gång.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen