Bonaventura: “Ett riktigt strikermål”

Giacomo Bonaventura spelade en av huvudrollerna när Milan tog hem Supercoppa Italiana, Bonaventura blev målskytt och i en intervju efter matchen skämtade han om att det var ett ”strikermål”.

Mittfältaren stångade in 1-1 målet i slutet av första halvlek, som ledde till att Rossoneri tillslut kunde vinna på straffar.

– Jag är lycklig, de senaste åren har vi verkligen lidit och resultaten har inte kommit, men glädjen vi känner nu är betalning för allt slit, berättade Bonaventura för Rai Sport.

– Det var ett riktigt strikermål, inte sant? Jag är glad över att kunna göra mål på Gigi Buffon, det är nästan omöjligt. Vi hade många hungriga killar som var sugna på framgång och vi offrade oss för varandra.

– Vi visste att Juventus skulle vara starka och kunde trycka ner oss, vilket de gjorde i första halvlek, men vi visade att vi har klass och den här matchen gav oss självförtroende om att vi kan konkurrera mot lag som Juventus.

– Det var en bra insats från alla. Vincenzo Montella har gjort ett bra jobb sen han anlände, men vi får inte glömma att tacka Sinisa Mihajlovic, det var han som tog oss till Coppa Italia final förra säsongen och han är en bra tränare. Vi tackar också Cristian Brocchi, som gav oss en hjälpande hand på slutet.

– Vi är här tack vare det hårda arbete alla har lagt ner, vi utelämnar ingen. Nu ska vi njuta av stunden och vi hoppas att vi kan bygga på detta för framtiden.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen