Milans bud på Lindelöf förkastat?

Enligt portugisiska uppgifter ska Milan ha inlett förhandlingar med Victor Nilsson Lindelöf och Benfica. A Bola rapporterar att ett bud på 180 miljoner kronor för en övergång i januari blivit förkastat. 

Svensken Lindelöf är jagad av de flesta storklubbarna runt om i Europa, men den första klubben att ta kontakt med mittbacken uppges vara Milan. Benfica och Milan ska ha diskuterat en övergång med en prislapp på 180 miljoner kronor i torsdags (Mirabelli var bekräftat i Portgual under onsdagen för att se Sporting-Real Madrid) , vilket 22-åringens agent Hasan Cetinkaya bekräftar. Budet skall dock som sagt blivit förkastat och den portugisiska klubben planerar att erbjuda Lindelöf ett nytt kontrakt med en utköpsklausul på 60 miljoner euro (just nu har han en utköpsklausul på 30 miljoner euro). Hans kontrakt sträcker sig till 2020.

Enligt O Jogo planerar även Manchester United att inleda samtal med Benfica innan fönstret öppnar. United vill undvika ett liknande scenario som när de förlorade kampen om Renato Sanches som gick från Benfica till Bayern München i somras. Därför vill de ha affären klar i januari.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen