Berlusconi: “Försäljningen kan försenas med två månader”

Det har kommit rapporter från flera italienska tidningar, som säger att försäljningen av Milan kan bli försenad, Milan-presidenten Silvio Berlusconi har nu bekräftat detta.

I en intervju med Sky Sports Italia, berättar Berlusconi att det kan bli förseningar. Han berättar också att det kan bli så att han behåller klubben i sin ägo.

– Den kinesiska regeringen måste bekräfta köpet, om de inte gör det i tid så kan vi flytta fram köpet en begränsad tid, i två månader som mest.

– Om de skulle dra sig ur, kommer vi inte söka efter någon ny investerare. Vi kommer att ändra vår strategi, i enighet med fansen på Curva Sud, kommer vi bygga ett hel-italienskt lag som är väldigt ungt.

– Det var väldigt jobbigt att ge upp Milan, men det var min plikt. Fotbollen har förändrats och en ensam familj kan inte ta en klubb upp till toppskiktet av europeisk fotboll, det krävs för stora investeringar.

– Det enda alternativet var att vända sig till länder med hög tillväxt, där det finns mycket kapital. Först försökte vi med Herr Bee Taechaubol, sedan gjorde den kinesiska gruppen ett väldigt gott intryck på mig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen