Milanaffären – senaste uppgifterna

Bolagsstämma den 13:e december och slutdatumet flyttat till den 15:e januari. Läs allt det senaste kring affären med kineserna här.

Som vi rapporterat tidigare så har Milan kallat till bolagsstämma den 13:e december. Milan har nu officiellt gått ut och meddelat att mötet kommer att äga rum i Casa Milan 10:30 svensk tid. Under bolagsstämman så är det självklart försäljningen som kommer vara huvudämnet.

Ett möte mellan Fininvest och Sino Europe-Sports uppges ha ägt rum idag enligt Gazzetta.it där man ska ha fört samtal om att affären kan försenas ytterligare. Berlusconi sägs ha begärt en till insättning som ska ligga på en summa mellan 50-100 miljoner euro, som kineserna ska vara villiga att göra. Det nya datumet rapporteras vara satt runt den 15:e januari om dessa uppgifter stämmer.

Milannews.it hävdar dock att detta möte skedde mellan Marco Fassone och Fininvest. Dem menar alltså att inga kinesiska representanter från Sino Europe Sports fanns med på mötet och att inte affären var huvudämnet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen