Agenten: “Lucas Lima vill till Milan”

Under den gångna mercaton låg det stora fokuset på att hitta en spelskicklig mittfältare. Nu bekräftar agenten intresset från de rödsvarta för spelaren Lucas Lima.

– Milan ville ha Lucas redan i Augusti men Santos krävde alldeles för mycket och de (Milan) valde att söka sig vidare till ett litet billigare alternativ. Förhandlingarna mellan oss och Milan kan dock återupptas redan nu i Januari, sade Edson Khodor till Gazzamercatos mikrofoner.

– Det stämmer även att Crystal Palace erbjöd 15 miljoner euro för min spelare men Lucas tackade nej till det erbjudandet. Klubbar som Paris Saint-Germain och Valenica har visat intresse för min klient och många talar om spelaren. Jag är dock hans enda agent och Antonio Gialloreto har rätt till att förhandla med de europeiska klubbarna.

– Lucas föredrar att spela i Serie A och han skulle vara väldigt lycklig i Italien. Det går inte att nobba en klubb som Milan. Han kan fylla samma roll som Borja Valero hade under Vincenzo Montella välde i Fiorentina. Han är en spelare med mycket kvalitéer och som kan sätta igång rörelser.

– Vi visste redan under sommaren att Milan var intresserade och de nya investerarna gav sitt godkännande, så deras intresse för Lucas har inte förändrats. Nu när Milan har en starkare ekonomi och kan spendera mer pengar så kan de få denna affär att gå i hamn om de vill.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen