Milan letar efter billig mittfältare – detta är alternativen

Med en vecka kvar av sommarens transferfönster är det många namn som kopplas till Milan. De rödsvarta letar efter en billig lösning, helst ett lån, som kan förstärka mittfältet. Med andra ord vill man inte ersätta Montolivo, utan enbart hitta en ersättare. Vi har gjort en lista på vilka spelare det handlar om.

Efter att ha misslyckats med att värva Stambouli från Paris Saint Germain och Paredes från Roma återstår fortfarande fem alternativ (ingen särskild ordning).

  1. Pedro Obiang – Milan vill låna spelaren medan West Ham vill sälja och kräver minst 6 miljoner euro. Även Torino och Fiorentina är intresserade.
  2. Alberto Aquilani – 32-åring som ryktas vara på väg till Pescara. Även Milan är intresserade då Aquilani ses som ett billigt alternativ (fri transfer).
  3. Tomás Rincón – Jagas av de rödsvarta men problemet är att Genoa kräver minst 6 miljoner euro – vilket är för mycket enligt Milan.
  4. Nabil Bentaleb – Ung algerier (född 1994) som imponerade i VM för två år sedan, har dock haft det svårt i Tottenham på sistone. Milan vill låna mittfältaren.
  5. Mario Pasalic – 21-årig kroat från Chelsea som spenderade förra säsongen på lån i Monaco. Kan bli ännu ett lån för talangen – denna gång till Milan. Sägs inte påverka en eventuell Romagnoli-Chelsea-affär.

Källor: La Gazzetta dello Sport, Gianluca Di Marzio (Sky Sports)

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen