Suso: “Jag vill spela i Champions League”

Milans mittfältare Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre, mer känd som Suso, vet vad han vill i framtiden. I en intervju med Sky Sports Italia berättar han om sina mål med fotbollen.

Suso stod för en bra lånesejour i Genoa, men är nu tillbaka i Milan igen. För att han skall stanna kvar i klubben krävs dock en sak: att han får spela. Om han inte skulle få speltid så förväntas spanjoren återvända till Genoa igen antingen på lån eller genom en permanent övergång.

– Jag ville få möjligheten att spela kontinuerligt, den möjligheten fick jag inte i Milan, därför lånades jag ut till Genoa. Jag tyckte att jag förtjänade att få spela, jag tränade bra och gjorde mitt bästa. Jag har beslutat mig för att bevisa för alla att jag har vad som krävs för att spela i Milan. Jag vet dock ännu inte om jag blir kvar här, det viktigaste är att jag får speltid.

– Jag vill spela Champions League antingen i Milan eller någon annanstans.

Enligt Sky’s reporter Gianluca di Marzio kommer 22-åringen troligast att stanna i Genoa och han tror även att laget kommer att göra allt de kan för att få behålla honom.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen