Berlusconi: “Jag vill tacka alla som har stöttat mig”

Silvio Berlusconi befinner sig just nu på sjukhuset San Raffaele i Milano där han väntar på att få opereras. Under väntetiden skrev han ett meddelande till sina fans på Facebook.

79-åringen har drabbats av problem med hjärtat och väntar just nu på att få opereras. På sjukhuset har han fått många stödjande meddelanden som han nu valt att tacka för på Facebook.

– Jag vill tacka varenda person som har sänt mig snälla stödjande meddelanden. De har verkligen rört mig. Samt även den stora skara supportrar som har låtit mig känna deras närhet. Jag kommer inte att glömma vad mina vänner, politiker och de jag har spenderat mitt liv med har sagt.

– Jag är lugn och kommer att möta denna operation med min tro på gud, men också med den extraordinära professionalism som läkarna visat.

Presidentens parti Forza Italia förlorade de lokala valen i Milano förra veckan, vilket han också valde att kommentera i inlägget. På grund av hans ålder samt sjukdom, uppges hans familj ha försökt att övertala honom att dra sig undan från politiken, men enligt hans senaste kommentarer verkar han inte så sugen på det.

– Vi kommer att medverka i alla politiska event från och med nu. Jag vill också be alla män och kvinnor i Forza Italia att ge allt de kan för att nå dit vi vill. Forza Italia är fullt kapabla att arbeta i min frånvaro.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen