OFFICIELLT: Mihajlovic tar över Torino

Nu är det officiellt, Sinisa Mihajlovic ersätter Giampiero Ventura och blir ny tränare i Torino. Kontraktet sträcker sig över två år.

Torino bekräftar på sin officiella hemsida att man gjort klart med den förre Milan-tränaren. Så här skriver de:

“Torino Football Club är stolta över att få meddela att Sinisa Mihajlovic blir ny tränare från och med nästa säsong. Tränaren har skrivit på ett tvåårskontrakt.”

Torino-presidenten Urbano Cairo välkomnar serben till klubben:

– På uppdrag av bolaget välkomnar vi Sinisa Mihajlovic och hans personal. Jag tror att efter det utmärkta arbetet som Giampiero Ventura och hans medarbetare stått för, vilka vi vill tacka, kommer tränare Mihajlovic att vara det perfekta valet att fortsätta på den väg vi påbörjat. Det är redan bevisat att han (Mihajlovic) jobbar bra med unga spelare. Han är ambitiös och förkroppsligar allt det som Toro står för.

Mihajlovic hade följande att säga om det nya jobbet:

– Jag vill tacka presidenten Urbano Cairo, direktören Petrachi och alla i Torino för förtroendet som de givit mig. Att få jobba i en klubb med en så ärorik och prestigefylld historia som Torinos är en väldigt stor ära för mig. Det här är en unik plats, Granata-publiken är känd runtomkring i Italien för sin passion, sitt stora engagemang för laget och för sin starka lojalitet till klubbtröjan. Detta är viktiga värden som jag även ser i mig själv, och av den anledningen kan jag inte vänta med att få börja.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen