Donnarumma: ”Jag tackar laget och Mihajlovic”

Gianluigi Donnarumma deltog vid Football Leader-prisutdelningen i Amalfi. Football Italia har rapporterat vad 17-åringen sade under dagen.

– I början av säsongen förväntade jag mig inte att få spela, så jag tackar Sinisa Mihajlovic för att ha givit mig denna möjlighet.

– Jag samlar fortfarande Panini-klistermärken, om jag ska vara helt ärlig. Det var svårt att hitta mitt eget klistermärke men till slut lyckades jag.

– Jag tackar hela laget då de alltid fått mig att känna mig som en del av gruppen. För att vara ett vinnande lag måste man vara enade.

– Jag grät efter finalen, men sedan kände jag mig mer optimistisk inför framtiden. Vi fick inte resultatet som vi var ute efter, men prestationen var bra och vi måste bygga vidare på det. Jag vet inte om Brocchi kommer vara kvar som tränare nästa säsong då det bestäms av Adriano Galliani och Silvio Berlusconi. Brocchi har gjort det väldigt bra i de senaste matcherna. Jag hoppas att han kan stanna i Milan.

Donnarumma ryktades kunna ta plats i truppen till årets EM, men målvakten kom aldrig med.

– Landslaget är det ultimata som alla strävar efter. Jag hoppas kunna fortsätta arbeta såhär och lyckas förtjäna att bli kallad till landslaget.

Till skillnad från andra spelare kan Donnarumma ännu inte gå på semester då han har en examen i juli. Vi får inte glömma att Gianluigi bara är 17 år gammal.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen