Redaktionens spelarbetyg: Atalanta – Milan

Startelvan

Donnarumma: 3 – En av få som får mer än godkänt i Milan. Står för ett par viktiga räddningar och kan inte klandras för de två målen.
Abate: 2 – Stabil i defensiven men offensivt var det inte samma Abate som vi brukar se.
Zapata: 2 – Godkänd men inte mer än så. Inte bättre och sämre än någon annan i backlinjen.
Romagnoli: 2 – Okej insats även från den unge italienaren. Måste återvända till att vara den ledare han var tidigare under säsongen.
Antonelli: 2,5 – Mer offensivt delaktig än Abate och vill bidra framåt. Får dock inte ut se mycket av sina löpningar i den här matchen.
De Sciglio: 1,5 – Fick vikariera på Hondas högerkant, vilket inte var något lyckat drag från Mihajlovic. Har ett jätteläge i den första halvleken men skjuter både utanför och över.
Bertolacci: 1 – Ännu en mörk insats av nyförvärvet. Inte visat några av sina kvaliteter på hela säsongen.
Montolivo: 2 – Är den som försöker ta tag i taktpinnen på mitten, men precis som för övriga laget låser sig spelet för lagkaptenen. Är EM-platsen i fara?
Bonaventura: 2 – Börjar Bonaventura bli sliten? Gör en godkänd match, men är inte den där avgörande spelaren Milan behöver.
Luiz Adriano: 2,5 – Målskytt på straff och jobbar hårt innan han blir utbytt i den 58:e minuten.
Bacca: 2 – Saknar det kreativa mittfältet han har bakom sig i landslaget. Försöker skapa lägen åt sig själv men kommer inte till många avslut.

Avbytare

Balotelli: 3 – Piggt inhopp av Mario. Ville vara delaktig i spelet och är nära att bli målskytt på frispark. Tar han en startplats till nästa match?
Menez: 2 – Får ett farligt läge direkt han kommer in men skottet stoppas av Sportiello i Atalanta-målet. Har inte mycket att jobba på resten av matchen.
Poli: 1,5 – Dribblingsförsöket som redan blivit en vine får sammanfatta mittfältarens inhopp.

Tränare

Mihajlovic: 2 – Inte ens serbens halvtidssnack kunde tända Milan. Startar med De Sciglio på mittfältet och får inte utdelning på sina byten. Milan-tränarens framtid lär vara än mer osäker efter idag.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen