Ny dag, nya protester! Idag är det Montolivos tur!

Igår var det namninsamlingen för att återfå Sinisa Mihajlovic som tränare för Milan. Idag är det protester mot att Riccardo Montolivos kontrakt skall förlängas.

Lagkaptenens insatser på och utanför planen har inte varit vad Milan fansen har hoppats på. Därför har nu ett Facebook-evenemang bildats med syftet att Montolivos kontrakt inte skall förlängas. Tidigare har det varit tal om att mittfältaren skulle få ett nytt 3-års kontrakt av klubben, men detta har inte uppskattats väl av fansen och särskilt inte skaparen av evenemanget, Facebook-profilen “Milan 4 EVER” som gillas av över 60.000 personer.

Facebook-evenemanget är döpt “Nej till att ge ett nytt kontrakt till Montolivo” och har hittills nästan över 30.000 personer som har svarat att de antingen kommer eller är intresserade.

Länk till evenemanget om du är intresserad av att delta: https://www.facebook.com/events/1707443796193581/?active_tab=highlights 

Namninsamlingen för att Mihajlovic åter skall bli tränare för Milan har nu nått över 5.200 underskrifter.

Länk till namninsamlingen på Change.org: https://www.change.org/p/ac-milan-vogliamo-sinisa-mihajlovic-come-allenatore-dell-ac-milan

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen