Milan-fans begär att Mihajlovic återvänder

Förlusten mot nedflyttningsklara Hellas Verona innebar droppen för många Milan-fans. En namninsamling har skapats där Milan-fans vädjar till Berlusconi att ta tillbaka Mihajlovic, och ersätta den nuvarande, oerfarne tränaren Brocchi. 

Redan efter tre matcher har Milan-fansen börjat förlora tålamodet för den nye tränaren, som häromdagen besökte ligakonkurrenten Paulo Sousa för taktiklektioner.

Med fyra återstående matcher kvar att spela, inklusive Coppa Italia-finalen mot Juventus, har en namninsamling skapats på change.org för att få tillbaka Sinisa Mihajlovic som tränare. Över 4600 supportrar har skrivit under.

I deras vädjan står följande:

– Vi ber president Silvio Berlusconi att inse att han gjort ett misstag och att han tar tillbaka Mihajlovic för att leda laget framåt. I de dåliga prestationerna som följt efter serbens avsked, har Brocchi visat sig vara oerfaren och olämpad för jobbet.

– Laget ser taktiskt vilsna ut och det är viktigt att avsluta säsongen på ett bra sätt. Med Coppa Italia-finalen i åtanke vill vi undvika vidare förödmjukelse.

Namninsamlingen hittar ni här:
https://www.change.org/p/ac-milan-vogliamo-sinisa-mihajlovic-come-allenatore-dell-ac-milan

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen