Bacca: “Det kommer att bli en svår match mot Atalanta”

Carlos Bacca talade idag till Milan Channel om söndagens match mot Atalanta.

Bacca stod för en stark insats under landslagsuppehållet för sitt Colombia. Anfallaren bidrog med 1 assist och 3 mål på 2 matcher, vilket ledde Colombia ett steg närmare kvalificering för VM 2018.

-Jag är nöjd med min insats för Colombia. Jag gjorde en assist och tre mål på två matcher.

-Vi är på rätt väg för att uppnå våra mål i Milan. Jag hade inte tid att tänka när jag gjorde målet mot Lazio, Luiz gjorde det bra genom att få fram bollen till mig, innan jag kunde sätta bollen i mål.

-Det kommer att bli en svår match mot Atalanta. De kommer med en vinst mot Bologna i bagaget. De är också ett bra lag som behöver poäng i tabellen. Paletta är min vän, han hjälpte mig mycket under sommarturnéen i Kina, när Zapata inte var där. Våra barn går i samma skola. Vi är bra vänner, men jag befinner mig i Milan, medan han är i Atalanta. Vi båda kommer att göra vårt bästa för att vinna.  

-Vi måste fortsätta att försöka nå Europa. Ingenting har ändrats, vi har åtta matcher kvar i ligan. Vi vill verkligen till Europa.

-Mycket kan hända innan Coppa Italia-finalen. Både vi och Juventus har svåra matcher i ligan, men en final är alltid annorlunda eftersom att den måste vinnas. Vi måste vara väl förberedda då Coppa Italia är ett av våra mål den här säsongen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen