Antonelli: ”Vi alla står bakom Mihajlovic”

I samband med spekulationerna kring ersättandet av Milans tränare berättar Antonelli att han, likt alla andra spelare i truppen, står bakom den serbiske tränaren, skriver La Gazzetta dello Sport.

Det faktum att Milan bara skrapat ihop en poäng från sina två senaste matcher har lett till att Mihajlovic, återigen, hamnat i ett tufft läge. Samtidigt vägrar presidenten Berlusconi lova att den serbiske tränare blir kvar även nästa säsong. Snacket om Mihajlovic har skapat obehag i truppen, menar Luca Antonelli, en av spelarna i Milan som hållit jämnast nivå. Detta är vad den italienske vänsterbacken har att säga:

– Vi pratar alltid i omklädningsrummet och jag måste säga att detta är en väldigt enad grupp. Allt vi tänker på är att förbereda oss väl inför matchen mot Lazio. Det är nio matcher kvar och vi vill vinna alla.

– Vi har tagit emot konstruktiv kritik i omklädningsrummet, men vad gäller tränaren så har jag en utmärkt relation med Mihajlovic. Vi står alla bakom honom och har en final i Coppa Italia att se fram emot. Ryktena om hans (Mihajlovic) framtid är obehagligt för oss men vi står bakom honom.

I intervjun på Fujitsu eventet i Milano pratade Antonelli även om Juventus:

– Jag tittade på både Barcelona och Juventus i Champions League. Juventus är ett bra lag och jag tycker att de spelade en bra match. Dock tror jag fortfarande att vi kan besegra dem när det är dags.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen